5 άκρες για την επιλογή ενός συνόλου γεννητριών diesel

March 26, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 5 άκρες για την επιλογή ενός συνόλου γεννητριών diesel

Όταν η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι ανεπαρκής ή η εφεδρική δύναμη απαιτείται, θα θεωρήσει τα σύνολα γεννητριών diesel ή τα σύνολα γεννητριών βενζίνης. Η ευφυής Co. τεχνολογίας του Τσάνγκσα Mingbang, ΕΠΕ είναι ένα εργοστάσιο που παράγει τα σύνολα γεννητριών diesel, τόσο εδώ θα εισαγάγω πώς να επιλέξω ένα κατάλληλο σύνολο γεννητριών diesel.

Υπάρχουν κυρίως 5 σημεία

  • Καθορίστε το σκοπό του συνόλου γεννητριών
  • Πώς να καθορίσει τη δύναμη του συνόλου γεννητριών diesel
  • Επιλέξτε την κατάλληλη επιλογή δύναμης
  • Απαιτήσεις για το θόρυβο από τα σύνολα γεννητριών diesel
  • Οι απαιτήσεις για τα σύνολα γεννητριών diesel στο υψηλής θερμοκρασίας, υψηλό κρύο, και τα υψηλά περιβάλλοντα υγρασίας

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 5 άκρες για την επιλογή ενός συνόλου γεννητριών diesel  0

Αρχικά: καθορίστε το σκοπό του συνόλου γεννητριών

 

Πρέπει να καθορίσουμε εάν το σύνολο γεννητριών diesel χρησιμοποιείται ως εφεδρική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ή κοινή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Το εφεδρικό σύνολο γεννητριών diesel σημαίνει ότι η ηλεκτρική ενέργεια κεντρικών αγωγών είναι βασικά κανονική, και χρησιμοποιείται για την προσωρινή ηλεκτρική παραγωγή μόνο όταν είναι η δύναμη από περιστασιακά. Η συχνότητα χρήσης δεν είναι υψηλή, ο χρόνος χρήσης είναι σύντομος, η μηχανική απώλεια είναι χαμηλή, και η αποτυχία είναι χαμηλή. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ακολουθηθεί τυφλά ένα σύνολο εισαγόμενης υψηλό σημείο διαμόρφωσης μηχανών diesel, και το σύνολο γενικής διαμόρφωσης μηχανών diesel μπορεί πλήρως να ικανοποιήσει τη χρήση.

 

Τα συνήθως χρησιμοποιημένα σύνολα γεννητριών diesel αναφέρονται στη χρήση των συνόλων γεννητριών diesel ως κύρια πηγή ισχύος όταν δεν υπάρχει καμία κυβερνητική δύναμη. Μακροχρόνιος χρόνος χρήσης, υψηλή μηχανική απώλεια και υψηλή αποτυχία. Σε αυτήν την περίπτωση, συνιστάται η ελάχιστη διαμόρφωση να πρέπει να είναι μια μηχανή diesel εμπορικών σημάτων κοινοπραξίας για να μειώσει το κόστος συντήρησης.

 

Αφετέρου, πρέπει να καθορίσουμε την εφεδρική δύναμη και την κοινή δύναμη του genset.

Η εφεδρική δύναμη αναφέρεται στη λειτουργούσα δύναμη της μονάδας υπό τους όρους υπερφόρτωσης, η οποία είναι γενικά 110% της κύριας δύναμης.

Παραδείγματος χάριν, η εφεδρική δύναμη του κύριου συνόλου γεννητριών 400KW συνόλου γεννητριών τύπων Mingbang MB400 είναι 440KW, και η εφεδρική δύναμη είναι διαθέσιμη κάθε 12 ώρες. Τρέξιμο για 1 ώρα σε 440KW.

Η κοινή δύναμη αναφέρεται στη συνεχή δύναμη λειτουργίας 12 ώρας του συνόλου γεννητριών, το οποίο είναι 400KW (ίδιο πράγμα για ανωτέρω παράδειγμα).


Τρίτον, επιλογή δύναμης του συνόλου γεννητριών diesel

Η ικανότητα των συνόλων γεννητριών diesel είναι περιορισμένη. Αντίθετα από το πλέγμα δύναμης, το αρχικό ρεύμα του φορτίου πρέπει να εξεταστεί. Επομένως, δεν είναι εξ ολοκλήρου σωστό να επιλεχτεί η συνολική δύναμη των ηλεκτρικών συσκευών ως δύναμη να αγοραστούν τα σύνολα γεννητριών diesel.

Παραδείγματος χάριν: εάν μια μηχανή 30KW αρχίζει από το αστέρι-δέλτα, το αρχικό ρεύμα θα είναι 4 έως 6 φορές το εκτιμημένο ρεύμα, και τουλάχιστον ένα σύνολο γεννητριών diesel 120KW μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αρχίσει τη μηχανή κανονικά.

 

Το αρχικό ρεύμα είναι διαφορετικό ανάλογα με τον αρχικό τρόπο.

Παραδείγματος χάριν, ο μαλακός εκκινητής θα παραγάγει μόνο 2 έως 3 φορές το αρχικό ρεύμα. Ο αναστροφέας αρχίζει steplessly, και δεν υπάρχει κανένα αρχικό ρεύμα εισροής. Επιπλέον, εάν η ηλεκτρική συσκευή φορτώνεται ή όχι καθορίζει το αρχικό ρεύμα. Είναι απαραίτητο να γίνει κατανοητή πλήρως η συγκεκριμένη ηλεκτρική συσκευή για να υπολογίσει την απαραίτητη δύναμη γεννητριών diesel οικονομικότερα, και για να αποφύγει την κατάσταση ότι το λάθος υπολογισμού μπορεί να αγοραστεί πίσω και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Παρακαλώ επικοινωνήστε με το σύμβουλο πωλήσεων Mingbang για τη συγκεκριμένη επιλογή δύναμης, και ο σύμβουλος πωλήσεών μας θα κάνει ένα στοχαστικό σχέδιο για σας.

 

Τέταρτον, απαιτήσεις για το θόρυβο από τα σύνολα γεννητριών diesel

Τα εθνικά πρότυπα για το θόρυβο συνόλου γεννητριών diesel είναι ότι 7 μέτρα σε μια ανοιχτή περιοχή είναι λιγότερο από 102 ντεσιμπέλ. Στην πραγματικότητα, 102 ντεσιμπέλ κάνουν ήδη τους ανθρώπους να αισθανθούν ανήσυχους, ακόμα και μετά από την απομόνωση των συνηθισμένων δωματίων υπολογιστών, μπορεί ακόμα να φθάσει σε περισσότερα από 90 ντεσιμπέλ. Για τη χρήση στα όργανα, τα σχολεία, τα νοσοκομεία και άλλες θέσεις που απαιτούν την ησυχία, τα χαμηλού θορύβου γραφεία πρέπει να εγκατασταθούν. Τα χαμηλού θορύβου γραφεία που παράγονται από «MBKL» υιοθετούν τα υψηλά πρότυπα και κάνουν τα σιωπηλά γραφεία στην ακριβή συμφωνία με τα πρότυπα προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Πέμπτον, οι απαιτήσεις για τα σύνολα γεννητριών diesel στο υψηλής θερμοκρασίας, υψηλό κρύο, και τα υψηλά περιβάλλοντα υγρασίας

Η χρήση στα υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντα πρέπει να έχει ενισχύσει τα μέτρα ψύξης, όπως η ανοικτή ψύξη λιμνών και ο τεχνητός εξαερισμός.

Η κρύα έναρξη πρέπει να εγγυηθεί στο υψηλός-κρύο περιβάλλον. Το ειδικό σύνολο γεννητριών που αναπτύσσεται αποκλειστικά από «MBKL» στην υψηλός-κρύα περιοχή δεν μπορεί να εγγυηθεί καμία βοηθητική κρύα έναρξη στους βαθμούς minus17. Η εγκατάσταση μιας συσκευής προθέρμανσης μπορεί να εξασφαλίσει κανονική έναρξη στο μείον 50 βαθμοί.

Το περιβάλλον υψηλός-υγρασίας πρέπει να έχει τα moisture-proof και αντισκωρικά μέτρα. Το σύνολο γεννητριών diesel «MBKL» υιοθετεί τον αντιοξειδωτικό εγχυτήρα τρεις-στρώματος, το αδιάβροχο topcoat δύο-στρώματος, και την ειδική drip-proof γεννήτρια.