Τι θα έπρεπε να κάνω εάν η γεννήτρια diesel συντρίβει ξαφνικά;

June 2, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι θα έπρεπε να κάνω εάν η γεννήτρια diesel συντρίβει ξαφνικά;

Στην πραγματικότητα, τα σύνολα γεννητριών diesel έχουν ένα πράγμα από κοινού με υπολογιστές, δηλ., θα συντρίψουν, έτσι τι θα έπρεπε να κάνω εάν αντιμετωπίσω μια συντριβή κατά τη λειτουργία; MBKL ταξινόμησε το σχετικό περιεχόμενο για σας για να αρχίσει την εργασία επισκευής.

Οι στάσεις μηχανών diesel ξαφνικά κατά τη λειτουργία, πιέζουν την αντλία πετρελαίου χεριών, το σύστημα συνεχίζει να αρχίζει μετά από να γεμιστεί με τα καύσιμα, αλλά τις στάσεις μηχανών diesel ξαφνικά μετά από να περιστραφεί για λιγότερο από 3 λεπτά. Αυτό το ελάττωμα προκαλείται γενικά από την παρεμπόδιση ή τη διαρροή αέρα στο σύστημα παροχής καυσίμων. Οι κύριοι λόγοι για την αποτυχία είναι οι ακόλουθοι:

1. Υπάρχει αέρας στο κύκλωμα πετρελαίου ή οι συνδέσεις κάθε κυκλώματος πετρελαίου είναι χαλαρές, προκαλώντας τη διαρροή πετρελαίου.

2. Το φίλτρο αέρα εμποδίζεται μερικώς, προκαλώντας την ανεπαρκή εισαγωγή της μηχανής diesel.

3. Το κύκλωμα πετρελαίου ή το φίλτρο κολπίσκων πετρελαίου εμποδίζεται.

4. Το φίλτρο diesel εμποδίζεται.

5. Η αντλία μεταφοράς πετρελαίου είναι ελαττωματική.

6. Η αντλία εγχύσεων καυσίμων είναι κολλημένη σε μια θέση όπου δεν παρέχει τα καύσιμα.

7. Η τρύπα εγχύσεων καυσίμων του εγχυτήρα καυσίμων εμποδίζεται ή η βαλβίδα βελόνων είναι κολλημένη σε μια θέση όπου κανένα καύσιμο δεν παρέχεται.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι θα έπρεπε να κάνω εάν η γεννήτρια diesel συντρίβει ξαφνικά;  0

Οι μέθοδοι ανίχνευσης μηχανικών βλαβών που πρέπει να ληφθούν αυτή τη στιγμή είναι οι ακόλουθες:

1. Αφαιρέστε επιστροφής βίδα πετρελαίου της αντλίας υψηλού πετρελαίου, πιέστε την αντλία παράδοσης πετρελαίου με δεξή σας, και θεωρήστε ότι το ποσό πετρελαίου συναντά τους κανονισμούς, αλλά υπάρχουν πολλές ακαθαρσίες στα καύσιμα diesel που ρέουν έξω του φίλτρου. Αποσυνθέστε το φίλτρο και τον έλεγχο εάν το στοιχείο φίλτρων diesel είναι φραγμένο. Το αποτέλεσμα είναι ότι το στοιχείο φίλτρων diesel έχει επιδεινωθεί, και υπάρχει περισσότερη λάσπη μέσα, και το στοιχείο φίλτρων diesel έχει χάσει τη λειτουργία του. Μετά από να αντικαταστήσει το νέο στοιχείο φίλτρων, η μηχανή diesel σταμάτησε ξαφνικά λιγότερο από 5 λεπτά μετά από να αρχίσει.

2. Αφαιρέστε την επιστροφής βίδα πετρελαίου του φίλτρου diesel, πιέστε την αντλία μεταφοράς πετρελαίου, και διαπιστώστε ότι η αντλία μεταφοράς πετρελαίου είναι κανονική και η σφραγίδα είναι καλή.

3. Αφαιρέστε την πλευρική κάλυψη της υψηλό πετρέλαιο αντλίας, ξεβιδώστε τα καρύδια καθορισμού των 4 υψηλών σωλήνων ελαίου, ανοίξτε δύτης με ένα κατσαβίδι επίπεδος-λεπίδων, παρατηρήστε εάν κάθε κύλινδρος είναι ελαιούχος, ελέγχει το δύτη και τη βαλβίδα πετρελαίου, και το αποτέλεσμα είναι κανονικό. Πρέπει να είναι δύσκολο να αρχιστεί η μηχανή diesel όταν καλά-δεν σφραγίζεται η αίθουσα καύσης, και αυτή η μηχανή diesel είναι εύκολο να αρχιστεί, δείχνοντας ότι δεν πρέπει να είναι το πρόβλημα της διαρροής βαλβίδων, της εκκαθάρισης βαλβίδων ή της γωνίας προόδου καυσίμων.

4. Αποσυνθέστε την αντλία μεταφοράς πετρελαίου και ελέγξτε τη ράβδο κυλίνδρων και συστημάτων εκτίναξης της αντλίας μεταφοράς πετρελαίου. Διαπιστώνεται ότι ο κύλινδρος εισάγεται στο μανίκι ράβδων συστημάτων εκτίναξης. Η θέση των δύο πιάτων κλειδαριών είναι διαφορετική από 90°. Ο κύλινδρος είναι κολλημένος και δεν μπορεί να αναπηδήσει μπρος-πίσω. Η αντλία πετρελαίου δεν λειτουργεί.

5. Ρυθμίστε τη σχετική θέση των δύο πιάτων κλειδαριών, εγκαταστήστε την αντλία πετρελαίου και κάθε επιστροφής σωλήνας πετρελαίου βίδα, τον υψηλό σωλήνα και το σταθερό καρύδι της αντλίας υψηλού πετρελαίου. Αρχίστε τη μηχανή diesel και την παρατηρήστε για μισή ώρα χωρίς παύση, και το ελάττωμα θα αποβληθεί.

Μέσω της ανίχνευσης μηχανικών βλαβών των ανωτέρω σημείων, πιστεύω ότι το καθένα μπορεί γρήγορα να βρεί την αιτία του κλεισίματος, να εξετάσει την αποτυχία εξοπλισμού έγκαιρη, και να αποκαταστήσει την κανονική λειτουργία του εξοπλισμού γεννητριών το συντομότερο δυνατό.